A designer márka, amely új szintre emeli az egyedi fogalmát – bemutatkoznak a Vengru tervezői

A designer márka, amely új szintre emeli az egyedi fogalmát – bemutatkoznak a Vengru tervezői

A designer márka, amely új szintre emeli az egyedi fogalmát – bemutatkoznak a Vengru tervezői

Vengru. Már maga a márkanév is megkapó, egyedi, ráadásul – a tulajdonosaitól tudom – „magyar”-t jelent, így több szempontból találó is. A brand alapvetően táskák, kiegészítők tervezésével foglalkozik egy csipetnyi csavarral. Amellett, hogy nagyon minőségi anyagokkal dolgoznak és időtálló, praktikus, dekoratív termékeket alkotnak a designerek – Szögi-Csomány Boglárka és Faragó Tamás -, megadják azt a szabadságot a vásárlóknak, hogy ők is formálhassák saját darabjaikat személyes ízlésüknek megfelelően. Egy különleges márka alapítóival interjúztam a legfrissebb FemDivat keretében.

A kiegészítő brand, ami szabad kezet ad – bemutatkozik a Vengru

Általában ha egy designer ruhadarabról vagy kiegészítőről van szó, azt várjuk, hogy egy gyönyörű végterméket kapunk kézhez, ha már hajlandóak vagyunk kiperkálni érte az árát. Előfordul azonban, hogy még egy szinte kifogástalan kreáción is akad olyan apró részlet, amin szívünk szerint változtatnánk, hiába a brand és a név – a Vengru erre kínál megoldást és lehetőséget. A Szögi-Csomány Boglárka és Faragó Tamás által alapított táska márka biztosítja a szabad kezet a vásárlóinak: amellett, hogy kész produktumokat is be lehet náluk szerezni, fontos számukra, hogy a célközönségük valóban elégedett legyen és egy hozzájuk tökéletesen passzoló designer darabbal távozzon. Utóbbi érdekében számos alap táskaváltozatot saját ízlésének megfelelően tervezhet, alakíthat a vásárló, tulajdonképpen ez is adja a brand esszenciáját. A legújabb FemDivat reflektorfényében a Vengru két tervezője.

Huszár Biankával, a FEMCAFÉ vezető szerkesztőjével beszélgettünk. A teljes interjú IDE KATTINTVA elérhető, ahol a márka koncepcióról, márkanévről is szó esett. Továbbá álmainkról és jövőbeli terveinről a márka jelenlegi helyzetéről is beszélgettünk . Fogadjátok szeretettel.

Amennyiben még nem tennétek, kövessétek a márkát Facebookon és Instagramon, ahol az aktualitásokról mindig elsőkézből értesülhettek. Bármilyen jellegű kéréssel, kérdéssel forduljatok hozzánk bizalommal, üzleteink és showroomunk elérhetőségeit a KAPCSOLAT menüpont alatt találjátok.

Bogi&Tomi

VENGRU csapat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük