Nyári újdonság: V3 azaz Vengru VARIÁLHATÓ vászon shopper

vászon táska bézs + zsiráf mintás zsebtáska (2)

Vengru VARIÁLHATÓ vászon shopper

A variálhatóságot most már nem csak bőrtáskáinkon, de a Vengru VARIÁLHATÓ vászon shopper táskáinkon is élvezheted!  A 2020-as nyár elhozta az idei kollekció egyik legnyáriasabb darabját, a variálható vászon shoppereket. A kollekció jelenleg 1 típusú vászontáskát tartalmaz, amelyet 2 féle méretben, 2 színben (bézs és fekete) készítettünk el.  A melegebb időszakhoz, utazáshoz remekül passzoló kényelmes táska, friss, stílusos és variálható. Erős vászonból, strapabíró bőrfüllel, kézzel készült. A vevői igények és visszajelzések maximális figyelembevételével alakítottuk ki. Záródása felső fémcipzárral biztosított, egyterű belsejében egy lapos zseb található. A táskához egy plusz bőrből készült zsebtáska is csatlakoztatható. A zsebtáska hordható kézben borítéktáskaként, vagy akár övvel együtt övtáskának. A VENGRU-tól már jól megszokott módon a V3 kollekció is a variálhatósága miatt különleges. A zsebtáskákkal teljesen személyre szabható a táska megjelenése, könnyen beilleszthető a ruhatárba. A zsebtáskákat különféle mintás és színes bőrökből készítettük el. Ebben a szezonban a kollekció legsikeresebb textúráit használtuk fel. Így a krokodil és a zsiráf minta a V3 kollekcióban is visszaköszön. Ezeken kívül izgalmas új nyári bőröket is belecsempéztünk a palettába.

Kollekció új színei

Tüzes korall: A korall lágyságát és a vörös energikusságát ötvözi ez az élénk, nőiek árnyalat. Karakán és egyben elegáns tónus.

Kristálykék: Egy gazdag és kiegyensúlyozott árnyalat, amely egyesíti a kék nyugtató tulajdonságait és a zöld természetes harmóniáját.
Ez a sötét türkiz árnyalat egy elegáns, méltóságteljes zöldeskék szín, amely mind amellett, hogy felemelő, energikus és optimista, nyugtató hatású is. A szín a magabiztosságot és a megbízhatóságot is jelzi, amely talán ellenszer is lehet a bizonytalan időkre.

Greenery: A Greenery egy friss sárgászöld árnyalat, amely a megújulást, újjászületést idézi. Ez talán nem is lehetne aktuálisabb egy ilyen időszakban, amivel napjainkban nézünk szembe. Ezzel az energiáinkat erősítő árnyalattal, a vitalitás szimbólumával kívánunk nektek is sok erőt!

Ha még nem tennétek, kövessetek minket az Instagramon és a Facebookon, ahol mindig a legújabb, aktuális híreinket osztjuk meg. Iratkozzatok fel hírlevelünkre, és első kézből értesülhettek akcióinkról és újdonságainkról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük