2020-ban legyünk tudatos vásárlók

Vásároljunk tudatosan

Az új év sok szempontból új kezdetet is jelent. Sokan év végén, amikor végre nyugi van, pihenés, feltöltődés – ideális esetben legalábbis – átgondoljuk, hogy merre is tovább az új évben. Ráadásul 2020-al nem csak egy új év, hanem egy új évtized is elkezdődött. Sokan vagyunk, akik új fogadalmakat teszünk, hiszen az év kezdéssel járó lendület elegendő lehet ahhoz, hogy változtassunk rossz szokásainkon. 2020-ban a tudatosságé lesz a főszerep, elsősorban a vásárlásban. Egyre többen vagyunk, akik odafigyelünk környezetünkre, igyekszünk nem halmozni a termékeket és inkább a kevesebb több elv alapján próbáljuk összeállítani ruhatárunkat. Ha eddig nem voltunk tudatos vásárlók, az év kezdés remek lehetőség, hogy kitűzzük célul, hogy azzá váljunk.

Ehhez azonban arra van szükség, hogy minden passzoljon mindenhez. Amit úgy tudunk elérni, ha jól variálható darabokkal töltjük fel a gardróbot. Ha tudatos vásárlók leszünk az öltözködésünkben is, nem kell lemondanunk a divatról, mert a megfelelő darabok választásával szezonálisan fel tudjuk frissíteni megjelenésünket. Ha jól variálható termékeket választunk, ez nem is lesz bonyolult feladat.  Ilyenkor elég csak újragondolni, nem kell az egész táskát lecserélni, elég beszerezni egy pántot vagy egy paneltáskát és máris megújult az outfit.

Egy alaptáska, 4 paneltáska

A képeken ugyan az a kocka táska látható, 4 különböző paneltáskával. Akár évszakonként is változtathatjuk, csak rajtunk áll, mit hozunk ki belőle. Egy-egy extrémebb panellel karakteres megjelenést tudunk elérni, még a metál, szőr és lakk anyagok elegáns alkalmakhoz kiválóak. A paneltáskák teljessé teszik az alapdarabok által megteremtett összképet és biztosítják a megújulás lehetőségét. Mivel külön kis táskaként is használhatók, így rendkívül praktikusak. Ráadásul nagyot dobnak az összképen. Elég csak lecipzározni a táskáról és feltenni egy másikat. Máris megváltozik az egész.

A tervező felületünkön többféle kombinációt is ki lehet próbálni, nem kell elhamarkodni a vásárlást. Fontos, hogy tényleg olyan termékeket vásároljunk, amik nem csak néhány hónapra szólnak, hanem hosszú évekig is minket szolgálnak. A bőrtáskának jól áll az idő.

A lényeg, hogy 100%-ban tükrözzék az egyéniségünket, hiszen kisugárzásunk csak akkor lesz megfelelő, ha jól érezzük magunkat abban, amit felvettünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük