Milánóban is imádják a Vengrut!

A divat olasz szerelmesei is megismerhetik a Vengrut, hiszen egyedüli magyar táska márkaként kapott helyet a milánói 5Way Concept Storeban. A december 7. és 22. között nyitva tartó pop-up store közel 30 országból gyűjtötte össze a legtehetségesebb fiatal tervezők munkáit, hogy két héten át bemutassák őket Milánó belvárosában.

A 5Way Store Milánó egyik leggyorsabban növekvő, független divatüzlete, melynek célkitűzése, hogy segítse a márkájukkal előremutató és kimagasló minőséget nyújtó tervezők bemutatkozását a nemzetközi piacon. Az állandó boltjuk és pop-up kitelepüléseik márkáit olyan magazinok mutatták már be, mint például az olasz Vouge, az Elle, a Cosmopolitan vagy a The Fashion Network.

A Vengru táskáit első alkalommal mutatják be egy külföldi üzletben. Ráadásul, külön nagy öröm a tervezők számára, hogy a debütálás egyből a divat egyik európai fővárosában törénik:

“Amikor megkerestek Milánóból, hogy szeretnék, ha a Vengru lenne a 30 márka egyike, akik szerepelnek a 5WAY karácsonyi pop-up üzletében  nagyon meglepődtünk és persze örültünk is, mert egyáltalán nem számítottunk vagy készültünk ilyesmire.”
A Vengru a karácsonyi pop-up boltjuk részeként mutatkozhat be a nemzetközi porondon. Azonban, ha bezárnak a 5Way Concept Store ajtajai, akkor is folytatódnak a Vengru külföldi tervei. Mint elmondták: “Eddig is szerepeltünk pár nemzetközi weboldalon és készülünk rá, hogy a jövőben további boltokkal is együtt dolgozzunk.”

A Vengru táskái és kiegészítői december 22-ig várják a 5Way Concept Store vásárlóit. Budapesten pedig a Paula Store (Budapest, Paulay Ede u. 15.) ad állandó otthont a márkának.

A Vengru márkáról

A 2017-ben Szögi-Csomány Boglárka és Faragó Tamás által alapított VENGRU márka fókuszában az egyediséget kedvelő vevők igénye és kreativitása áll. A VENGRU-val nem az aktuális trendekre és szezonokra alapozunk, hanem a tényleges vevői igényekre és a variálhatóságra koncentrálunk. Táskáink ízlés szerint alakíthatók és az új kollekciók is illeszthetők az alapdarabokhoz.

A VENGRU webes felületének segítségével a táskák látványterveinek minden elemét külön lehet színezni. A táskákhoz rendelhetők különböző kiegészítő elemek, melyek önállóan is megrendelhetők. Így a korábban vásárolt táskák variálhatók az új elemek használatával, így olyan mintha egy új táska lenne.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük