Karácsonyi ajándék ötletek

Karácsonyi ajándék ötletek gyűjtése az egyik legnagyobb feladat ebben az időszakban, hiszen az év legkiemeltebb időszaka ajándék vásárlás szempontjából a karácsony. Az egyik legnehezebb dolog kitalálni, mivel is lephetnénk meg szeretteinket. 

A mai bejegyzésünkben bemutatunk néhány nagyon személyes ajándékot, amivel segítünk, inspirálunk a választásban! Találd meg az ajándékokat weboldalunkon!

Ha egy igazi klasszikus örök darabot keresel, akkor a kocka táskánkat ajánljuk! Szuper ajándék lehet a modern business womaneknek akik határozottak, tudják mit akarnak. Elegáns formavilágának köszönhetően kitűnő kiegészítő eleme az üzleties megjelenésnek. Kifejezetten ajánljuk menedzsereknek, közép és felső vezetőknek.

A márka legkülönlegesebb és legjobban alakítható alap fazonja a Piramis táska. Igazi kettő az egyben darab. A pántok cserélhetők a táskán, így ez a fazon hátizsák és oldaltáska is lehet. A cserélhető pántok kompatibilisek a paneltáskákkal is. Formavilágából adódóan igazi bevállalós darab. A legegyszerűbb ruhával kombinálva is extravagánssá teszi a megjelenést. Azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik szeretik a feltűnő, extrém megjelenést.

Legjobb barátnődnek, vagy édesanyádnak keresel? Egy igazi klasszikussal nem lőhetsz mellé. Válassz hozzá extra lakk anyagot, vagy kérd nőies púder rózsaszínbe. Egyedi felirattal igazán személyre szóló ajándék lesz.

  • A kreatív apróság, kulcstartó

Kollégáknak, barátoknak ajándékozz egyedi bőr kulcstartót, amin egy pozitív gondolatot is elhelyezhetsz. Így Karácsonyig minden pénteken workshop keretein belül el is készítheted személyesen őket a Paula Store Budapest üzletben. Ajándéknak a közösen eltöltött időt is adhatod, gyertek el és készítsétek el együtt! Regisztrálj az [email protected]!

Élmény ajándékot keresel? Akkor ajánljuk figyelmedbe ajándékutalványunkat. Ezáltal nem csak egy személyre szabható variálható táskát ajándékozhatsz, de magát a tervezés élményével is meglepheted szerettedet. Hiszen interaktív weboldalunkon bármelyik termékünkre felhasználható a kártya, így ő döntheti el, pontosan melyik terméket, milyen színben szeretné megrendelni tőlünk. 

Amennyiben elakadnál, szívesen segítünk! Péntekenként a Paulában, december 8-ától vasárnaponként pedig a WAMP-on személyesen is találkozhatsz velünk egészen karácsonyig! 

Ne feledd, a karácsonyi ajándék ötletek rendelésére csak december 1-jéig van lehetőség, hiszen csak így tudjuk garantálni, hogy az összes egyedi termék a fa alá kerüljön!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük