Variálható táskák

Vengru variálható táskák 

Az alapgondolat, hogy variálható táskák legyenek a VENGRU fő termékei, amik alakíthatóak, az aktuális trendekhez, aktuális hangulathoz, szetthez, a márka születésének egyik legfontosabb alappillére.   Amellett, hogy a tervezőprogram segítségével az egyedi táskák elkészítésébe a leendő táskatulajdonost is bevonjuk , az egyes elemek bővíthetők és külön is hordhatók. Sokszor hangsúlyozzuk, hogy mi a Vengruval nem az aktuális trendekre és szezonokra alapozunk. Ami ráadásul szinte már-már követhetetlenül gyorsan változik. Hanem a tényleges vevői igényekre és a variálhatóságra koncentrálunk. Ezért is jó, hogy a táskák alakíthatók és az új kollekciók is illeszthetők az alapdarabokhoz. 

Vállalkozásunk víziója, hogy hogy mindenkinek a világon lehetősége van, hogy kifejezhesse egyedi stílusát. Ennek eszköze a VENGRU, amely tényleges egyedi igény alapján, variálható, minőségi és időtálló bőrtermékekkel teszi lehetővé a saját stílus kifejezését. 

Márkánk üzenete: Legyél te a tervező! 

Vengru variálható táskák fogói cserélhetők és állíthatók. Különlegesség, hogy az elején található cipzárakba egy külön kiegészítő elem, egy paneltáska is illeszthető. Ami által teljesen megváltozik az alaptáskák külleme. Amellett, hogy díszíti, plusz zsebként, vagy egy külön kis táskaként is funkcionál. A paneltáskák hordhatók mini hátizsákként, övtáskaként, kis válltáskaként vagy akár pánt nélkül is. Ha valaki vásárol egy alaptáskát, nem kell minden szezonban lecserélnie azt. Hiszen „örökdarabokról” beszélünk, éppen elég egy új kiegészítővel feldobnia, ami illeszkedik az aktuális trendekhez. Ha valaki a trendek megszállottja, vagy egész egyszerűen csak szereti a változatosságot. Hogy minden passzol mindenhez az adott összeállításban. A táskákat így alakíthatjuk akár a hangulatunknak, az alkalomnak, vagy az adott outfitünknek megfelelően is. A moduláris megoldással nem csak a látványt, a táska küllemét változtathatjuk. Praktikusságot, könnyed játékosságot is kínál ez a megoldás. Hiszen azzal, hogy egy nagyobb méretű táskára cipzárral, egy különálló, kisebb alkalmi táska is hozzáillesztetőmegoldás nyújt egy helytakarékos utazásra. Éppúgy, mint a modern nő különböző szerepek között való folyamatos egyensúlyozására reggeltől estig, a hétköznapi rohanásból az esti alkalmi megjelenésbe való átalakulásra. 

Mi a célunk?

Ezekkel a variálható táskákkal szeretnénk tudatosságra is ösztönözni. Nem szeretnénk kollekcióról kollekcióra kész tények elé állítani a vásárlókat, aktív részvételre szeretnénk ösztönözni. 

Az eddigi tapasztalataink alapján a webes rendelések elég tudatosak. Főként visszatérő vásárlóink vannak, akik alaposan előregondolkodva rendszerint a klasszikus alapszínek közül válogatva terveznek egyszínű táskát, amelyet élénk színű vagy valamilyen extrább textúrájú panellel illetve plusz cserélhető pántokkal dobnak fel. Hiszen utóbbiakat könnyedén cserélgethetik, ettől aztán mintha nem is egy, hanem rögtön két-három különbözőféle hangulatú táskánk lenne. 

A nagyobb méretű táskák elejére egyébként nem csak a  paneltáskák csatlakoztathatóak, hanem a variálható kistáska tetejeként funkcionáló panel zsebek is. Ez az elem a nagyobb táskák elején plusz zsebként szolgál. Így ha csak a táska küllemét szeretnénk változtatni, de nincs szükségünk egy újabb kistáskára ez egy szuper megoldás lehet. 

Száz szónak is egy mondat a vége, az pedig a mottónk: Tervezd magad, rakd össze saját táskád, öltöztesd a táskád, alakítsd saját stílusodra!  Irány a VENGRU Designer!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük