GEM fedeles paneltáska homok mintás, ezüst kellékekkel

59 900 Ft

Kedves Vásárlónk!

A termék készleten elérhető, rendeléstől számított 3-5 munkanapon belül kerül kiszállításra.

Bogi&Tomi

Elfogyott

Kategória:

Leírás

GEM fedeles PANELTÁSKA homok mintás, ezüst kellékekkel

A GEM fedeles paneltáska homok mintás, egy olyan egyedi kistáska, ami rácsatlakoztatható az összes VENGRU alaptáskára. Az alaptáskákon plusz zsebként, vagy díszítőelemkéntis funkcionál, de önálló kistáskaként  is megállja a helyét. Így variálható és megújítható, mindig az aktuális szettedhez illeszthető. 

Mérete: 24 x 23 x 2 cm

Alapanyag: prémium minőségű vízlepergető olasz marhabőr Kézi készítés; kézi festés és csiszolás

Kis szériában készített bőrtermék Variálható bőrtáska.  A paneltáskák az összes VENGRU alaptáskával kompatibilisek.

Több panel összecipzározásával ez a kis táska is bővíthető.

A VENGRU fókuszában az egyediséget kedvelő vevők igénye és kreativitása áll. Számukra a legfontosabb, hogy minőségi, örök értékű darabokat alkossanak, de még fontosabb, hogy a vevőik egyedit alkothassanak.

A Vengru variálható bőrtáskák különlegesség, hogy az elején található cipzárakhoz egy külön kiegészítő elem, egy paneltáska is illeszthető, ami által teljesen megváltozik az alaptáskák külleme. Amellett, hogy díszítőelemként is szolgálhat, plusz zsebként, vagy egy külön kis táskaként is funkcionál. A paneltáskák hordhatók mini hátizsákként, övtáskaként, kis válltáskaként vagy akár pánt nélkül is. A legtöbb táska fogója cserélhető és állítható.

A paneltáska hordható mini hátizsákként, övtáskaként, kis válltáskaként vagy akár pánt nélkül is. A paneltáskák az összes Vengru alaptáskával kompatibilisek. Ez a kis táska bélésbőrrel bélelt.   

A paneltáskához az alábbi pántok közül választhatsz:     

  • Keresztpánt
  • Lánc 
  • Hátizsákpánt 
  • Övpánt

Amennyiben elakadnál és segítségre lenne szükséged, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot! 

Termékápolás, tisztítás  

Az eredeti bőr természetes anyag, melynek jellegzetessége, hogy az idő előrehaladtával karaktere változhat. A használatból eredően eredeti bőr termékeink külseje patinássá válhat, ami egyedi voltát hangsúlyozza. Általánosságban az eredeti bőrből készült termékek mérsékelt tisztítást igényelnek. A szennyeződések többsége könnyedén eltávolítható egy puha, nedves törlőkendővel.  Néhány puha bőrből készült terméket speciálisan erre a célra készült ápoló krémmel is kezelhetünk. Mindig megfelelő színű ápoló krémet vásároljunk, és csak a használati utasításnak megfelelően használjuk. Az ápoló krémek, spray-k sötétebbé tehetik a kezelt bőrfelületet. Először egy kevésbé szembetűnő helyen érdemes tisztítani, ahol meggyőződhetünk, hogy a tisztítás nem hagy nem kívánt nyomokat. Folttisztító szerek nem alkalmasak a bőrtermékek tisztítására. 

Ha még nem tennéd, kövess minket az Instagramon és a Facebookon, ahol mindig első kézből értesülhetsz újdonságainkról.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.