Bőr szemüvegtok – piros krokómintás színben

24 900 Ft

Kedves Vásárlónk,

Hiszünk a fentartható, örök darabokban. Legtöbb termékünkből csak néhány darabot tartunk raktáron, egyedi megrendelést követően készítjük őket. Természetesen igyekszünk minél előbb kiszállítani a megrendeléseket, azonban a megnövekedett rendelésszámok miatt előfordulhat, hogy a gyártási idő 10-15 munkanapot is igénybe vehet a szállítást megelőzően.

Bogi&Tomi

Kategóriák: ,

Leírás

Bőr szemüvegtok – piros krokómintás színben

Bőr szemüvegtok – piros krokómintás színben.

Egyedi bőr szemüvegtok. Időtlen, igazi örök darab. A szemüveg legfontosabb kiegészítője a szemüvegtok, érdemes mindig tokban tárolni a szemüveget és napszemüveget, így az megvédheti a karcolásoktól és sérüléstől.

Ez a puha béléssel ellátott bőr szemüvegtok gondosan óvja a szemüveget, így azt mindig biztonságban tudhatod. Mágneses fedelének köszönhetően pedig használata pofon egyszerű.

A microfiber bélésbőr korlátozza a karcolások megjelenését a szemüvegen.

Utazáskor és a mindennapokban is tökéletes kellék, hogy védje kedvenc szemüveged a mindennapi kopástól.

 

A szemüvegtok prémium minőségű olasz bőrből készült, magyar bőrdíszműves szakemberek keze munkája, kis szériában készített bőrtermék. A kellékek magas minőségű olasz fémkellékek, a vágott szélek, kézzel festett széleldolgozások.

A táskatest külső mérete: 17 cm x 8 cm x 4 cm

 

Termékápolás, tisztítás

Az eredeti bőr természetes anyag, melynek jellegzetessége, hogy az idő előrehaladtával karaktere változhat. A használatból eredően eredeti bőr termékeink külseje patinássá válhat, ami egyedi voltát hangsúlyozza. Általánosságban az eredeti bőrből készült termékek mérsékelt tisztítást igényelnek. A szennyeződések többsége könnyedén eltávolítható egy puha, nedves törlőkendővel.  Néhány puha bőrből készült terméket speciálisan erre a célra készült ápoló krémmel is kezelhetünk. Mindig megfelelő színű ápoló krémet vásároljunk, és csak a használati utasításnak megfelelően használjuk. Az ápoló krémek, spray-k sötétebbé tehetik a kezelt bőrfelületet. Először egy kevésbé szembetűnő helyen érdemes tisztítani, ahol meggyőződhetünk, hogy a tisztítás nem hagy nem kívánt nyomokat. Folttisztító szerek nem alkalmasak a bőrtermékek tisztítására.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.