Bőr pénztárca – piros lakk

34 900 Ft

Kedves Vásárlónk,

Hiszünk a fentartható, örök darabokban. Legtöbb termékünkből csak néhány darabot tartunk raktáron, egyedi megrendelést követően készítjük őket. Természetesen igyekszünk minél előbb kiszállítani a megrendeléseket, azonban a megnövekedett rendelésszámok miatt előfordulhat, hogy a gyártási idő 10-15 munkanapot is igénybe vehet a szállítást megelőzően.

Bogi&Tomi

Leírás

Bőr pénztárca – piros lakk

Bőr pénztárca – piros lakk színben.

Egyedi bőr pénztára, klasszikus női pénztárca. Gondosan kidolgozott, praktikus és elegáns. Tökéletes lehet akár az esti kikapcsolódáshoz is borítéktáskaként. A csuklópánttal még kényelmesebb viselet.

Külön helyet biztosít az érméknek, a kártyáknak valamint a dokumentumoknak. Belső zsebébe akár egy telefon is elfér. 6 kártyatartó rekesze akár 12 kártyát is képes tárolni, a jól elszeparált zsebek garantálják, hogy mindent könnyedén megtalálj. Hátsó cipzáras zsebe az érmék tárolására is alkalmas.

 

Időtlen, igazi örök darab, a tárca megjelenése hű a márka minimalista, geometrikus formavilágához. A pénztárca fedele a Vengru „U” betűjét idézi.

Ez a fazon igazi határozott nőiességet tükröz. Egy olyan alkalmi darab, amely akár kimondottan formális rendezvényre is tökéletesen alkalmas. A legfontosabb kellékek, például akár a telefonod is pont elfér a tárca legnagyobb rekeszében. Alkalmi ruhákhoz remekül illik ez a csinos kis bőr pénztárca, ha fontos a kényelem, mindenképpen ezt a  csuklópántos borítéktáskának is alkalmas tárcát ajánljuk. Ezek a kisméretű darabok színházi táskaként is tökéletesek lehetnek.

A pénztárca prémium minőségű olasz bőrből készült, magyar bőrdíszműves szakemberek keze munkája, kis szériában készített bőrtermék. A kellékek magas minőségű olasz fémkellékek, a vágott szélek, kézzel festett széleldolgozások.

A tárca külső mérete:  20 cm x 10 cm

 

Termékápolás, tisztítás

Az eredeti bőr természetes anyag, melynek jellegzetessége, hogy az idő előrehaladtával karaktere változhat. A használatból eredően eredeti bőr termékeink külseje patinássá válhat, ami egyedi voltát hangsúlyozza. Általánosságban az eredeti bőrből készült termékek mérsékelt tisztítást igényelnek. A szennyeződések többsége könnyedén eltávolítható egy puha, nedves törlőkendővel.  Néhány puha bőrből készült terméket speciálisan erre a célra készült ápoló krémmel is kezelhetünk. Mindig megfelelő színű ápoló krémet vásároljunk, és csak a használati utasításnak megfelelően használjuk. Az ápoló krémek, spray-k sötétebbé tehetik a kezelt bőrfelületet. Először egy kevésbé szembetűnő helyen érdemes tisztítani, ahol meggyőződhetünk, hogy a tisztítás nem hagy nem kívánt nyomokat. Folttisztító szerek nem alkalmasak a bőrtermékek tisztítására.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.