Bőr névjegytok, mini pénztárca – multicolor

17 900 Ft

Kedves Vásárlónk,

Hiszünk a fentartható, örök darabokban. Legtöbb termékünkből csak néhány darabot tartunk raktáron, egyedi megrendelést követően készítjük őket. Természetesen igyekszünk minél előbb kiszállítani a megrendeléseket, azonban a megnövekedett rendelésszámok miatt előfordulhat, hogy a gyártási idő 10-15 munkanapot is igénybe vehet a szállítást megelőzően.

Bogi&Tomi

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

Bőr névjegytok, mini pénztárca – multicolor

Bőr névjegytok, mini pénztárca multicolor. Ha szereted az egyszerű megoldásokat, akár papírpénz tárolására is használhatod. A névjegytok mindkét oldala más színű, ami még izgalmasabbá teszi a megjelenését.

Ezt a darabot olyan embereknek ajánljuk, akik praktikus és helytakarékos megoldást keresnek pénzünk és kártyáik tárolására. A termék letisztult formavilágának köszönhetően egyaránt ideális lehet nőknek és férfiaknak is.

Rekeszes megoldásának köszönhetően 6 felé szelektálhatod a kártyáidat és névjegyeidet. A kártyatartó rekeszek által minimum 12 kártyát is képes tárolni, a jól elszeparált zsebek garantálják, hogy mindent könnyedén megtalálj. A középső tároló részben pedig a félbehajtott papírpénz is elfér, ahonnan a mini tárca kialakításának köszönhetően nem fog kiesni belőle.

Gondosan kidolgozott, praktikus és elegáns. Időtlen, igazi örök darab, a tárca megjelenése hű a márka minimalista, geometrikus formavilágához.

Ezek a kisméretű darabok kisméretű színházi-, boríték táskákban vagy akár zsebben is tökéletesek elférnek.

A pénztárca prémium minőségű olasz bőrből készült, magyar bőrdíszműves szakemberek keze munkája, kis szériában készített bőrtermék. A kellékek magas minőségű olasz fémkellékek, a vágott szélek, kézzel festett széleldolgozások.

A tárca külső mérete:  10,6 cm x 8,2 cm

Termékápolás, tisztítás

Az eredeti bőr természetes anyag, melynek jellegzetessége, hogy az idő előrehaladtával karaktere változhat. A használatból eredően eredeti bőr termékeink külseje patinássá válhat, ami egyedi voltát hangsúlyozza. Általánosságban az eredeti bőrből készült termékek mérsékelt tisztítást igényelnek. A szennyeződések többsége könnyedén eltávolítható egy puha, nedves törlőkendővel.  Néhány puha bőrből készült terméket speciálisan erre a célra készült ápoló krémmel is kezelhetünk. Mindig megfelelő színű ápoló krémet vásároljunk, és csak a használati utasításnak megfelelően használjuk. Az ápoló krémek, spray-k sötétebbé tehetik a kezelt bőrfelületet. Először egy kevésbé szembetűnő helyen érdemes tisztítani, ahol meggyőződhetünk, hogy a tisztítás nem hagy nem kívánt nyomokat. Folttisztító szerek nem alkalmasak a bőrtermékek tisztítására.

További információk

Szín

, , , , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.