Ismerd meg Stylistunkat!

Hatunk egymásra. A beszédünkkel, a testtartásunkkal, de leginkább az öltözködésünkkel. Multinacionális cégeknél töltött értékesítői múltam alatt rájöttem, hogy az élet minden területén a felkészültség mellett nagyon fontos a hitelesség.  A hitelesség abból fakad, mit sugárzunk ki önmagunkról, mennyire vagyunk harmóniában magunkkal és ezt mennyire tudjuk a stílusunkkal, öltözködésünkkel kifejezni.

A nagymamámtól örökölt rajongásom a divat iránt vitt rá arra, hogy elvégezzem a Budapesti Divatiskola személyi stílustanácsadó szakát 2017-ben. Ott vált világossá számomra, hogy a bennem lévő kreatív alkotói vágy, a megszerzett tudás és a munkavilágában töltött tapasztalatom segítséget jelenthet azok számára, akik szeretnének tudatosabban öltözködni a stílusukat finomhangolni, vagy esetleg azt teljesen átalakítani.

Tanácsadáson, stílusesteken és workshop-on keresztül segítettem hölgyeknek és uraknak tudatosan felépíteni az életvitelüknek és színtípusuknak, személyiségüknek megfelelő ruhatárat.

Fontosnak tartom stylistként, hogy megismertessük a nagyközönséggel a magyar márkákat, alkotókat, tervezőket ezáltal is átterelve őket a fast fashion világából a fenntartható divat felé, mindezt személyre szabott formában. Ez a VENGRU-val is az együttműködésünk alapja.

Hitvallásom, hogy a stílus az egyéniségből fakad, ami mindenkiben ott van, csak nem feltétlen tudja, milyen eszköztárral mutassa meg. Ennek a felfedezésében vagyok a segítségére annak, aki szeretne változni, változtatni.

Somogyvári Edit