Hogyan működik a tervező?

Válassz egy táskatípust a tervezéshez!

A VENGRU design oldalon a jelenleg alakítható termékeink közül választhatsz. A választott termék képére kattintva a weboldal átnavigál egy tervező felületre, ahol saját stílusodra formálhatod a terméket. Az oldalon a tervező program használata nem regisztráció köteles, azonban a vásárláshoz szükség van regisztrációra.

Játssz a színekkel és az alkatrészekkel!

A táska egyes alkatrészeit (fogó, panel, táska alap) a jobb oldali menüsorból választhatod ki, amelyeket akár külön-külön is megrendelhetsz. Miután pipálással kijelölted az általad alakítani kívánt alkatrészeket, neki is láthatsz a tervezéshez. Az alkatrészek egyes elemeit külön-külön színezheted. Ezeket az elemeket a színskála felett elhelyezett görgetősávban találod meg. Az elem kiválasztását követően kattints egy tetszőleges színre. Az egér görgetésével 3 dimenziós képet kapsz a termékről.

Nincs időd befejezni a tervet?

Semmi probléma, kattints a „Mentés” gombra. Így, mikor időd engedi, bármikor visszatérhetsz a tervezőhöz, és onnan folytathatod az alkotást, ahol abbahagytad. Elég csak az „Elmentett termékek” menüpontot kiválasztanod, a kosár gomb melletti legördülő menüsávból.

Rendelés

Fontos, hogy miután befejezted a tervezést, akkor kattints csak a “Kosár” gombra a rendelés leadásához. A kosaradban egyszerre több terméket is elhelyezhetsz. Ha elégedett vagy a rendeléssel, tovább léphetsz a fizetéshez. A VENGRU Tervező jelenleg külön kosárral működik. Amennyiben erről az oldalról rendelsz, kérünk vedd figyelembe, hogy külön kell megrendelned az egyedileg megtervezett termékeket.

A bevásárlókosár a készlet erejéig őrzi meg a beletett árukat, de ne várj túl sokáig, mert a színpaletta változhat. Megrendelésed e-mailben visszaigazoljuk, később még egy e-mailt küldünk, amikor a csomagot elindítottuk. Abban megtalálod a rendelésed nyomon követési hivatkozását.

Rendeléskor kérünk vedd figyelembe, hogy egyedileg gyártott termékek esetében a gyártási idő maximum 15 munkanapot vesz igénybe.