2023 nyári táska- és színtrendek

2023 nyári táska- és színtrendek

A cikket írta: V

2023 nyári táska- és színtrendek

Túl vagyunk az első kánikulai héten, lassan beindul a fesztiválszezon, így kétség sem fér hozzá, hogy végre tényleg itt a nyár! A kedvenc online magazinjaink (Glamour UK, Who What Wear, Cosmopolitan UK, Refinery 29, PureWow) hosszú cikkekben foglalták össze, hogy milyen trendek várhatók idén nyáron. S bár olvasni jó dolog, úgy gondoltuk, spórolunk némi időt azoknak, akiknek erre nincs ideje. Kimazsoláztuk, milyen táskafazonok és -színek lesznek igazán menők az idei nyári szezonban, és azt is megmutatjuk, hogy a Vengru kínálatából válogatva hogyan tudjátok Ti is ezeket a trendeket követni.

Mindent bele – nagy táska nyaraláshoz

Vászontáska szett monochrome

A 2023 nyári szezonra több neves divatház (Loewe, Bottega Veneta, Chloé, Saint Laurent) is nagyméretű táskával rukkolt elő. Amellett, hogy ezek a nagy tote bagek és shopperek feltűnőek és jól néznek ki, kifejezetten örülünk annak, hogy a tervezők a funkcionalitást is szem előtt tartották. Hiszen egy nagy táskában rengeteg dolog elfér.

Különösen praktikus ez, ha nyaralni megyünk, amikor egy egész napos városnézésre eleve sok dolgot (telefon, pénztárca, víz, útikönyv, esernyő stb.) viszünk magunkkal, és egy nagy shopperben még a megvásárolt ajándékoknak is jut hely. A nagyméretű táska egy strandon töltött napon is kiváló társ, belefér a törölköző, a kötelező kelléknek számító fényvédő, fürdőruha, de akár néhány gyümölcs is.

A filozófiánk az, hogy időtálló, örök darabokat készítünk, s nem feltétlen az aktuális trendek követése a fő szempont. Mégis időnként olyan a csillagok állása, hogy egy klasszikus darab illeszkedik az aktuális divatirányzathoz. Ez a helyzet a Vengru vászontáskáival is, amelyek formavilága, vonalvezetése időtlen, de nagy méretének köszönhetően idén nyáron különösen aktuális. A vászontáska funkcionalitását pedig tovább növeli, hogy arra egy kistáska (U borítéktáska vagy GEM Mini táska) is csatlakoztatható.

Csak a legfontosabbat – praktikus kistáska fesztiválra

U mini kobaltkék

A praktikum nemcsak abban nyilvánulhat meg, hogy egy nagy táskába szinte minden belefér, hiszen vannak olyan alkalmak, amikor csak a legszükségesebb dolgokat visszük magunkkal. Egyre inkább digitális világunkban sokszor ez már csak egy mobiltelefon és személyi igazolvány, esetleg bankkártya. Ezek tárolásához pedig elég egy kicsi, néhány fakkos táska.

A nyár sokaknak szól a fesztiválokról, ahol az önfeledt szórakozást inkább csak gátolja, ha egy hátizsákra vagy nagyobb táskára külön oda kell figyelni a tömegben. Nekik inkább van szükségük egy övtáskára vagy egy keresztpántos kistáskára, amely a testhez simul, mindig szemmel tartható, és minden elérhető közelségben van benne.

A már említett U borítéktáskánk ideális társ lehet bármelyik hazai vagy külföldi fesztiválon. Ha egy több fakkos, kompaktabb megoldást szeretnél, akkor a GEM Mini táskánkat ajánljuk, amelyet akár övtáskaként is hordhatsz. Ha pedig egy igazán praktikus és helytakarékos darabot keresel, akkor Neked készítettük a vadonatúj U Mini táskát.

Tűnj ki a tömegből – egyedi kistáska forró nyári éjszakákra

A hosszú nyári esték, éjszakák persze nemcsak a fesztiválokról szólnak, számos rendezvényt, party-t szerveznek erre az időszakra, legyen az esküvő, egy pop-up divatbemutató utáni fogadás vagy egy buli a nyaralásod helyszínének legmenőbb klubjában. Az ilyen alkalmakkor időnként nehéz (néha pedig nem is illő) kitűnni az öltözékünkkel, de egy egyedi kiegészítő – ékszer, táska – mégis ránk vonzhatja a tekintet.

Ezt szem előtt tartva néhány nagynevű divatmárka (Paco Rabanne, Fendi, Jil Sander, Valentino, Hermes) úgy gondolta, hogy idén nyárra a „more is more” jegyében csillogó, az ékszerek szín- és formavilágával harmonizáló kistáskával rukkol elő. A feltűnés azonban nemcsak metál színekkel és ragyogó flitterekkel érhető el, hanem minőségi, különleges anyagokkal is.

Ha valami exkluzív darabot keresel…

A Vengru termékei között, a Festive kollekció limitált számban készült táskáit ajánljuk figyelmedbe, amelyek metálfényű színükkel tökéletesen illeszkednek a fentebb bemutatott trendbe. Ha pedig különleges anyagra vágysz, akkor ne hagyd ki a lakkozott, illetve a krokómintás bőr pénztárcáinkat, amelyekbe a pénz mellé még épp befér egy telefon is, így kistáskaként is remekül megállják a helyüket.

Pénztárca piros krokómintás

A lime-tól a kobaltkéken át a feketéig – az idei nyár legkedveltebb színei

Szinte adja magát, hogy a nyár egyik trend-színe a lime zöld, hiszen egy üde, világos, kifejezetten nyári hangulatot árasztó színről van szó. S ha valaki szereti a szabad asszociációt, akkor hamar eljut a nyárestéken zsúfolásig megtelő teraszok egyik kedvenc koktéljához, a Mojito-hoz is.

Ha mégsem a zöld a Te színed, de valami merészre vágysz, akkor remek választás az élénk piros. Feltűnő, buja, meleg – akárcsak egy nyári éjszaka.

A színpaletta másik oldaláról ajánljuk a kobaltkéket, amely az alapszín egyik legizgalmasabb árnyalata.

A metálról már szóltunk, de mindenképp ki kell emelni itt is. A táskák mellett egyéb kiegészítők, ruhadarabok kedvelt színe ezen a nyáron. Ha pedig rá akarod irányítani a figyelmet, párosítsd egyszínű, klasszikus vonalvezetésű ruhákkal.

Végül a fekete talán meglepő lehet, ha nyári színekről van szó, de a divat egyik kedvenc színével egyszerűen nem lehet mellélőni. Elegáns, mindennel jól párosítható, és garantáltan sosem megy ki a divatból.

A bemutatott színek mindegyike megtalálható a Vengru kínálatában, a webshopunkon pedig megnézheted, hogy melyik szín melyik fazonhoz érhető el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük