Pozitív gondolatok, amiket mindig magaddal hordhatsz <3

Kulcstartó workshop jövőhéttől minden pénteken Tomival a Paulában!

A tegnapi első mini kulcstartó workshop alkalmából  gyorsan le is cseréltük a mai blog témánkat és rögtön egy remek hírrel szolgálunk. November 15-től karácsonyig, minden pénteken megtartjuk a mini kulcstartó workshopot a Paula Storeban 12:00-20:00 közt.

Minden pénteken elkészítheted egyedi kulcstartódat magadnak vagy ajándékba. Csapatostul pedig egy szuper pénteki program lehet. A kulcstartó, mivel utána mindig nálad lesz, mindig emlékeztetni fog rá, hogy mosolyogj, fontos vagy, szép vagy és hogy mindig próbálj pozitívan gondolkodni.

Hogyan jött a workshop ötlet, miért pont kulcstartó és pozitív gondolatok?

Korábban is próbáltunk már workshopokat tartani, de megfelelő hely hiányában ez sose jött össze igazán. A hely mellett ott is akadályokba ütköztünk, hogy az első próbálkozásoknál a táska bonyolultsága miatt nagyon kitolódott a foglalkozások ideje. És a termékek sem lettek száz százalékosak.

Az első kulcstartónk, mint sok más termékünk is pont egy egyedi megrendelésből született. Ekkor került elő újra a workshop gondolata, hiszen ennek a terméknek az elkészítéséhez nincs szükség különösebben nagy térre és bonyolult technologiára sem. Az első darabokat a kínai közönség készíthette el, mikor Hangzhouban jártunk egy kiállításon a táskákkal, így a táskák megcsodálása mellett a közönség 3 kulcstartó fazon közül választva elkészíthette a sajátját. Születtek egészen egyedi formák is, ahol nem a sablonokat használtuk.

Eleinte csak a kulcstartók egyik oldalára nyomtuk a Vengru logót, aztán jött az ötlet, hogy helló, ott van szabadon a másik oldal is, kezdjünk vele valamit. 😀 A táskáinkra is eleve lehet kérni bármilyen egyedi feliratot, ezzel a lehetőséggel sokan élnek is, főleg, amikor ajándékba rendelnek egy táskát, sokszor ezzel üzennek is az ajándékozottnak. Általában dátumok, monogram, becenevek, közös titkos szavak, rövidítések, vagy bátorító szavak ezek a szövegek. Aztán megláttam a tavaly ajándékba kapott DOT for You X Puskás Marcell „fontos vagy„ feliratú képeslapot, ami mindig nagyon jó érzéssel tölt el, bármikor ránézek. Így ezekből jött az ötlet, hogy jó lenne egy kis optimizmust vinni mások életébe. Például ezzel a kulcstartóval, hiszen néha olyan jól esik egy kedves gesztus, egy apró meglepetés, amire rácsodálkozhatunk!

Hulladék felhasználás

Fontos számunkra, hogy ne pazaroljunk, ne keletkezzen hulladék, nem dolgozunk műanyagokkal és olyan anyagokkal, amiket pluszban elő kell állítani. Mondhatni csak az élelmiszeripari hulladéknak is nevezhető állati bőrökből dolgozunk, de ez majd egy másik blog téma lesz. A fenntartható és lekövethető divatipar keretei közt szeretnénk mozogni a márkánkkal. Szinte minden bőr nyesedéket megtartottunk, amióta elindítottuk a márkát. Így most ezeket szuper jól fel tudjuk használni a kulcstartóknál is, hiszen több kis darabból áll. Ezekkel a kulcstartókkal is szeretnének kiállni divatipar átláthatóbbá tétele, és a tudatosabb vásárlás mellett.

Szóval, ha szeretnél egy kulcstartót a kedvenc színeiddel, egy pozitív gondolattal, ami mindig emlékeztet arra, ami számodra fontos ahhoz, hogy jól érezd magad, itt az alaklom.

Ha teljesen egyedi feliratot szeretnél, vedd fel velünk a kapcsolatot, írj nekünk bátran az [email protected] e-mail címre! 😉

kulcstartó workshop

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük