GEM in U seasons

149 900 Ft169 900 Ft

Kedves Vásárlónk,

Hiszünk a fentartható, örök darabokban. Legtöbb termékünkből csak néhány darabot tartunk raktáron, egyedi megrendelést követően készítjük őket. Természetesen igyekszünk minél előbb kiszállítani a megrendeléseket, azonban a megnövekedett rendelésszámok miatt előfordulhat, hogy a gyártási idő 10-15 munkanapot is igénybe vehet a szállítást megelőzően.

Amennyiben sürgős a megrendelésed, kérünk, mindenképp vedd fel velünk a kapcsolatot.

Köszönjük!

Bogi&Tomi

Leírás

GEM in U seasons

GEM in U seasons.

A táskatest külső mérete:  11 cm x  24 cm x 18 cm

Sokoldalú kiegészítő, kézi táskaként vagy átvetős válltáskaként is viselhető a csatolható vállpánt által.

Választható arany és ezüst kellékekkel.

Táskához választható pántok:

  • Keresztpánt hossza 113 és 132 cm között állítható, szélessége 3 cm
  • Széles keresztpánt (rövid) hossza nem  állítható, 89 cm, szélessége 6 cm
  • Széles keresztpánt (hosszú) hossza nem  állítható, 119 cm, szélessége 6 cm

A Vengru a már korábban megjelent GEM táska és variálható öv kollekcióját bővíti újabb darabokkal, illetve egy új borítéktáska fazon is készült, amely a variálható vászon kollekcióiba illeszkedik. Ezeket a figyelemfelkeltő, egyben időtlen örök darabokat továbbra is a geometrikus formák jellemzik, a márka „V” kezdőbetűje mellett most az VENGRU „U” betűje kapta a főszerepet, mellyel az íves formák is megjelennek a termékeken. Ezek a darabok egy-egy formailag klasszikus sziluett megtörésével jöttek létre.

Ennél a kollekciónál ismét a márkára jellemző modern, geometrikus formákat fűszerezik a merész színkombinációk, amelyek még jobban kiemelik a táskák különleges formáit.

A tervezők ezúttal is a vásárlói visszajelzések alapján fejlesztették az új fazonokat. A színkombinációkhoz és az újabb formákhoz ihletért nem kellett messze menni, hiszen Budapest utcáról-utcára ontja magából az inspirációt.

A termék többféle színben elérhető.

TERMÉKÁPOLÁS, TISZTÍTÁS

Az eredeti bőr természetes anyag, melynek jellegzetessége, hogy az idő előrehaladtával karaktere változhat. A használatból eredően eredeti bőr termékeink külseje patinássá válhat, ami egyedi voltát hangsúlyozza. Általánosságban az eredeti bőrből készült termékek mérsékelt tisztítást igényelnek. A szennyeződések többsége könnyedén eltávolítható egy puha, nedves törlőkendővel.  Néhány puha bőrből készült terméket speciálisan erre a célra készült ápoló krémmel is kezelhetünk. Mindig megfelelő színű ápoló krémet vásároljunk, és csak a használati utasításnak megfelelően használjuk. Az ápoló krémek, spray-k sötétebbé tehetik a kezelt bőrfelületet. Először egy kevésbé szembetűnő helyen érdemes tisztítani, ahol meggyőződhetünk, hogy a tisztítás nem hagy nem kívánt nyomokat. Folttisztító szerek nem alkalmasak a bőrtermékek tisztítására.

Ha még nem tennéd, kövess minket az Instagramon és a Facebookon, ahol mindig első kézből értesülhetsz újdonságainkról.

 

További információk

Szín

, , ,

Válassz pántot

, , ,

Kellék

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.