Egyedi feliratos kulcstartó

Egyedi feliratos kulcstartó

Üzenj Te is szeretteidnek: egyedi feliratos kulcstartó

Egyedi feliratos kulcstartó az üzenet küldés új formája. Már 9. napja tart az önkéntes karantén, barátainktól, szüleinktől, nagyszüleinktől távol. Letelt az első hét, túl vagyunk a kezdeti sokkon, el kezdtünk berendezkedni egy újfajta életmódra. Ebben az időszakban sokan átértékeljük az eddigi életünket, most tényleg marad idő azokra a dolgokra amikre eddig nem volt. Hiszen az eddigi rohanást és pörgést el kezdte felváltani a nyugalom és a csend. És ezzel együtt a hiány. Elsősorban szeretteink hiánya. Talán minden közül ezt a legnehezebb elfogadni, hogy bizonytalan ideig nem találkozhatunk egymással.

Arra gondoltunk, hogy megpróbáljuk ezt a nyomasztó érzést valamivel kicsit enyhíteni. Bemutatjuk legújabb kezdeményezésünket amellyel bízunk benne, hogy nem csak Neked, hanem szeretteidnek is mosolyt csalhatunk az arcára.

Összeszedtünk néhány pozitív gondolatot, amelyről úgy gondoltuk, jobb kedvre deríthet a mindennapokban. Ezeket a gondolatokat bőr darabokra nyomtuk, amelyekből egy új terméket készítettünk.  Majd egy új ötletünk támadt.

Mivel bár találkozni nem tudsz szeretteiddel,  barátaiddal a karantén ideje alatt, üzenhetsz nekik. ❤Készítettünk pár szuper kedves felirattal ellátott kulcstartót, melyeket elküldhetsz nekik. Reméljük ezzel egy kis pozitív energiát, meglepetést csempészhetünk mindennapjaitokba ezekben a nehéz időkben. ?

A kulcstartók bőrből készülnek. A logó és a felirat ezüst nyomással szerepel rajtuk.

Ha kedvet kaptál az egyedi kulcstartóhoz, de nem találod azt az üzenetet, amit szívesen elküldenél, írd meg nekünk! Mi pedig egyedileg elkészítjük a számodra. 🙂

Rendelés

Nem kell mást tenned, leadnod a megrendelést webshopon a kívánt kulcstartóra. (Jelenleg utánvétes fizetéssel sajnos nem tudjuk elküldeni a termékeket, így mindenképpen a bankkártyás fizetést vagy az előre utalást válaszd.)

Mi pedig elküldjük szerettednek a kiválasztott terméket. Ezzel is talán picit csökkentve a fizikai távolságot, amit a jelenlegi helyzet állított közétek.

Jelenleg személyes átvételre nincs lehetőség, a Paula Store Budapest üzletünk bizonytalan időre bezárt.

A csomagokat egy héten egyszer indítjuk útjára, így a szállítási idő 7-10 nap is lehet a megrendeléstől számítva.

Vásárlásoddal kisvállalkozásunkat is segíted, amely most szintén az életben maradásért küzd.

Send LOVE, Vengru Team

Ha eddig még nem tetted, kövess minket a Facebookon és az Instagramon, ahol minden újdonságról első kézből értesülhetsz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *