Karantén idején, avagy LAST CHANCE

Karantén idején, avagy LAST CHANCE

Last Chance! Sziasztok!

Egy szomorú hírrel jövünk hozzátok! Eljött az ideje, hogy alaposabban átgondoljuk, eldöntsük, és közöljük veletek is, hogy az adott helyzetben, hogyan is alakítjuk kisvállalkozásunk sorsát. Sokat gondolkodtunk, mit is kommunikáljunk felétek. Most, hogy mindenkinek megvan a maga problémája, mi is lehetne ilyenkor helyénvaló.

Tisztában vagyunk azzal, hogy most átalakul a fontossági sorrend, megváltoznak a prioritások. Viszont a mostani helyzet a gazdaságra és társadalomra gyakorolt hatásai miatt, úgy, mint sok más céget és vállalkozást, a Vengrut is a csőd szélére sodorta. A turizmus mondhatni teljesen megszűnt és ez nem is csak pár hónap lesz, mire valamelyest visszaépül. A márka fő bevételét a tavasz-nyári időszakban a viszonteladói boltok biztosították, amelyek forgalmukat főleg a turistákra alapozták. Az üzletek egy része már most végleg bezárt, akik pedig ideiglenesen zártak be azok is várhatóan több hónapra. Így a raktárkészletünk nagy része visszakerült hozzánk. A bevételeink másik részét Ti biztosítjátok. Most csak rátok számíthatunk abban, mennyire tudjuk életben tartani a márkát. Mindemellett tudjuk, hogy most nem a divatáru az elsődleges.

Ezért arra a döntésre jutottunk, hogy egyrészt olyan termékekre fókuszálunk, mint a pozitív üzenetekkel ellátott kulcstartók, amellyel apró boldogság morzsákat csempészhetünk a mindennapjaitokba.

Emellett pedig rendkívüli készletkisöprést tartunk két szakaszban április 30-ig!

A készlet kisöprés első napja április 9. Ezen az egy napon minden Vengru terméket 50% kedvezménnyel szerezhetsz be.

Április 9 – 30 között pedig a régi darabok 40% kedvezménnyel lesznek elérhetők, az új kollekció darabjaira 30% kedvezményt biztosítunk! A házhozszállítás ingyenes!

Ezt követően bizonytalan időre sajnos mindenképp kényszer szünetet kell beiktatnunk, avagy ideiglenesen megszűnik a márka. A webshop most még működik a fent említett ideig, utána bezár.

Aki szeretne magának, vagy ajándékba Vengru terméket, annak most érdemes beszerezni. Talán egy jó táskára mindig szükség lesz. Ha teheted, támogass bennünket azzal, hogy beszerzed kedvenc Vengru darabodat a szebb időkre. Egy olyan terméket vásárolsz, amely magas minőségű alapanyagokból, magyar bőrdíszműves szakemberek keze által készült. A vásárlásod számunkra most egy magyar márkát segítő és életben tartó tudatos vásárlást jelent.

Nem így terveztük, de igyekszünk talpon maradni, csak a megoldásra a fókuszálni, és reményeink szerint, pár hónap múlva ott folytatni, ahol most abba hagytuk. Jövő hétre pedig még új feliratos kulcstartókkal is készülünk, ameddig lesz hozzá alapanyagunk.

A facebookról és instagramról nem fogunk teljesen eltűnni, hiszen rengeteg tervünk volt erre az évre, a sok-sok gyönyörű kampány és tárgyfotókat továbbra is megosztjuk veletek, melyekkel jó előre elkészültünk erre a szezonra. Illetve szórakoztató tartalmakat is osztunk majd meg veletek, hogy kicsit feldobjuk a mindennapokat, és minden likenak, szívecskének, kommenteknek is nagyon örülünk.

 

Vigyázzatok magatokra és egymásra!

Vengru csapat

Facebook. Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *