A megújult Vengru táskák 

SS20 kollekció

Picit elterelve a figyelmet mindenről, ami ebben a nehéz időszakban most körülöttünk zajlik, arra gondoltunk, kapunk az alkalmon és blog posztban is megírjuk, mik a változások a Vengru SS20 kollekció termékein és milyen irányba szeretnénk tovább haladni.  

Tervezéskor, ahogy eddig is, ismét a vevők visszajelzéseire alapoztunk. Ennél a kollekciónál csak a variálható alapdarabokra koncentráltunk. Változtattunk az apróbb részleteken esztétikai szempontból és a táskák még praktikusabbak lettek. Színek terén most egy jóval letisztultabb vonalon próbáltunk mozogni, és a részletek változásával is kifinomultabbak lettek a darabok. Az alapanyagok terén maradtunk a marha- és kecskebőröknél, amelyekből a már több szezon óta népszerű krokodil minta is főszerepet kapott. 

Ami szembetűnőbb lehet az új termékeken, az az, hogy a táskákon nagyon jellegzetesen megjelenő cipzárak mindenhol takarásba kerültek. Illetve logózott bőr cipzárhúzót is lecseréltük egy kifinomultabb formára. A táskák méreteit is megváltoztattuk néhol, így még praktikusabbak és ergonomikusabbak lettek a termékek. A piramis táska fazonnak például több centivel szélesítettük az alját. 

2020-as tavasz-nyár

A 2020-as tavasz-nyári szezonra ismét egy limitált darabszámos kollekcióval készül a márka. Alapelvéhez hűen hozzuk az örökdarab alap-táskákat, ám ezt az ide szezontól az előbb említett felfrissült részletekkel, újításokkal. A paneltáskák is megújult külsővel jelentkeznek. Ebben a szezonban is új textúrákkal és színekkel frissült a paletta. Ennél a kollekciónál ezúttal az állatminták és a natúr színek dominálnak. A márkára jellemző modern, letisztult forma keveredik a természet inspirálta mintákkal és textúrákkal. Ezt az ötvözetet pedig a színek harmóniája teszik teljessé. 

Ezekkel a változásokkal egy még átgondoltabb, praktikusabb és kifinomultabb irányba szeretnénk mozogni és az új panel táskák tervei is alakulnak egy új esztétikai vonallal. Sajnos ezzel csúszunk, ahogy a további új színekkel is, sajnos nem kaptunk meg a szezonra minden bőrt, amit szerettünk volna még a kollekcióba illeszteni, de ami késik az későbbre marad. XD 

A jövő

 Arról, hogy a jövőben hogyan fog alakulni kisvállalkozásunk sora, egy következő posztban beszámolunk, egyelőre mi is keressük az irányt, merre érdemes most haladni, mit is lehet tenni, mi a helyes kommunikáció egy ilyen helyzeten. Amit mi tanácsolni tudunk és mi is ezt tesszük, az pedig az, hogy most próbáljuk meg kicsit elengedni a stresszt, van időnk átgondolni a dolgainkat, fejleszteni magunkon minden szempontból, befelé figyelni és másokra. Itt az összetartás gyakorlásnak az ideje. Szánjatok most sok időt magatokra, a szép dolgokra, és mindarra, amit „eddig nem volt idő megtenni” (persze nem pont a világ körüli utazásra gondolunk 😀 ).  

Instagram és Facebook oldalunkon továbbra is minden újdonsággal kapcsolatban elsőkézből értesülhettek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *