VENGRU táska tervezők

Néhány szó rólunk:

VENGRU táska tervezők és alapítók: Szögi-Csomány Boglárka és Faragó Tamás

A márkát 2017. februárjában alapítottuk. Korábban együtt tanultunk az Óbudai Egyetemen, ipari termék és formatervező mérnökként végeztünk, majd később ugyanahhoz a ruhaipari nagykereskedelmi céghez kerültünk.

Mindketten tervezőként dolgoztunk, Bogi a női, Tomi a férfirészleg kollekciójáért felelt. Rengeteget utaztunk, többször megjártuk közösen Kínát is, beleláttunk egy divatcég teljes működésébe, a tervezéstől, a gyártáson át a piacra kerülésig követtük a termékek útját.

Ez a munka is egy idő után kezd monotonná és kiszámíthatóvá válni, viszont nagyon jó alapot adott egy saját üzlet elkezdéséhez, így elkezdtünk gondolkozni mihez is kezdhetnénk a megszerzett tudással és belevágtunk egy saját márka felépítésébe.

Tervezd magad, rakd össze saját táskád, öltöztesd a táskád, alakítsd saját stílusodra!

A VENGRU márka fókuszában az egyediséget kedvelő vevők igénye és kreativitása áll. Ehhez egy olyan interaktív weboldalt álmodtunk meg  www.vengru.com , ahol a vásárló magának állíthatja be a feltételeket és egy 3D-s tervezőprogram segítségével tervezheti meg a táska részleteit, így a saját stílusára alakíthatja alapdarabjainkat.

Számunkra a legfontosabb, hogy minőségi, örök értékű darabokat alkossunk, de még fontosabb, hogy a vevőink egyedit alkothassanak. Fontos az is, hogy könnyen felismerhető és megjegyezhető darabokat hozzunk létre, így döntöttünk a jól megjegyezhető háromszög forma mellett, ami a márkanév „V” kezdőbetűjéből ered.

A VENGRU-val nem az aktuális trendekre és szezonokra alapozunk, ami ráadásul szinte már-már követhetetlenül gyorsan változik, hanem a tényleges vevői igényekre és a variálhatóságra koncentrálunk. Ezért is jó, hogy a táskák alakíthatók és az új kollekciók is illeszthetők az alapdarabokhoz.

A webes felület segítségével a VENGRU táskák látványterveinek minden elemét külön lehet színezni. A táskákhoz rendelhetők különböző kiegészítő elemek, melyek önállóan is megrendelhetők. Így a korábban vásárolt táskák variálhatók az új elemek használatával, így olyan mintha egy új táska lenne.

A VENGRU táskák fogói cserélhetők és állíthatók. Különlegesség, hogy az elején található cipzárakba egy külön kiegészítő elem, egy paneltáska is illeszthető, ami által teljesen megváltozik a külleme. Amellett, hogy díszíti, plusz zsebként, vagy egy külön kis táskaként is funkcionál. A paneltáskák hordhatók mini hátizsákként, övtáskaként, kis válltáskaként vagy akár pánt nélkül is.

Szeretnénk minél több embert ösztönözni arra, hogy weboldalon tervezze meg a saját táskáját, használja kreativitását. Azonban nélkülözhetetlennek találtuk, hogy üzletekben is megtekinthetőek legyenek a táskák.

Amennyiben a táska tervezéshez inspirációra van szükség, a SHOP menüpont alatt a kész termékeink megtalálhatók, ahol a vásárlás minden esetben a tervezőben fejeződik be. Így lehetőség adódik a kész termékeket a megrendelés előtt még egy kicsit áttervezni. Ez a lehetőség a limitált darabszámos termékeinknél egyelőre nem érhető el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *