Variálható táska hátizsák, piramis táska homok, ezüst kellékekkel

114 900 Ft

Kedves Vásárlónk!

A termék készleten elérhető, rendeléstől számított 3-5 munkanapon belül kerül kiszállításra.

Bogi&Tomi

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Variálható táska hátizsák, piramis táska homok, ezüst kellékekkel

Variálható táska hátizsák, piramis táska homok, ezüst kellékekkel. Az elején található cipzárakkal egy külön kiegészítő elem, egy paneltáska is illeszthető az alaptáskához, ami által teljesen megváltozik a külleme.   

A piramis táska a márka legkülönlegesebb és legjobban alakítható alap fazonja. Egy igazi kettő az egyben darab. A bőr pántok cserélhetők a táskán, így ez a fazon lehet hátizsák vagy oldaltáska is. Ezek a cserélhető pántok kompatibilisek a paneltáskákkal is, így ahhoz pluszban már nincs szükség külön hátizsák- illetve keresztpántra. A táska kérhető magában, pántok nélkül is, vagy minden pánttal, ami a táska színével megegyező 1 db keresztpántot és 1 pár hátizsákpántot jelenti. 

A terméknél kiválasztható, milyen színű kellékkel legyen elkészítve. Jelenleg arany és ezüst kellékekkel rendelhető a táska. 

A táska prémium minőségű olasz bőrből készült, magyar bőrdíszműves szakemberek keze munkája, kis szériában készített bőrtermék.   

Belül 1 db cipzáras zseb az értékeknek és 2 db rávarrott zseb található. A táska bélése vízlepergető textilbélés, teteje fémcipzárral záródik, a plusz pántok hossza állítható. A kellékek hazai gyártású, magas minőségű fémcipzárak és prémium olasz fémkellékek. Vágott szélek, kézzel festett széleldolgozások.   

A táskatest külső mérete: 26,5 cm x 32 cm x 8 cm 

A TERMÉKHEZ KÜLÖN RENDELHETŐ: VENGRU PANELTÁSKA

Egy külön kistáska, az alaptáskákon plusz zsebként, vagy díszítőelemként is funkcionál. 

A paneltáskák hordhatók mini hátizsákként, övtáskaként, kis válltáskaként vagy akár pánt nélkül is. A paneltáskák az összes Vengru alaptáskával kompatibilisek. Ez a kistáska bélésbőrrel bélelt.     

A paneltáskához és piramis táskához külön rendelhető kiegészítők:    

  • Keresztpánt a piramis táskához és paneltáskához is, 
  • Lánc a piramis táskához és paneltáskához is, 
  • Hátizsákpánt a piramis táskához és paneltáskához is, 
  • Övpánt a paneltáskához, 
  • Plusz Paneltáska a piramis táskához, 
  • Plusz Panelzseb a piramis táskához 

Ez az egyedi bőr táska paneltáska nélkül is megvásárolható, valamint csak paneltáska vásárlására is van lehetőség. Ezt a tervezőprogramon belül tudod beállítani.  

Vásárláskor a tervezőoldalra navigálunk, ahol még bármelyik fazonon kedved szerint alakíthatsz. 

Amennyiben elakadnál és segítségre lenne szükséged, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot! 

 TErmékápolás, tisztítás  

Az eredeti bőr természetes anyag, melynek jellegzetessége, hogy az idő előrehaladtával karaktere változhat. A használatból eredően eredeti bőr termékeink külseje patinássá válhat, ami egyedi voltát hangsúlyozza. Általánosságban az eredeti bőrből készült termékek mérsékelt tisztítást igényelnek. A szennyeződések többsége könnyedén eltávolítható egy puha, nedves törlőkendővel.  Néhány puha bőrből készült terméket speciálisan erre a célra készült ápoló krémmel is kezelhetünk. Mindig megfelelő színű ápoló krémet vásároljunk, és csak a használati utasításnak megfelelően használjuk. Az ápoló krémek, spray-k sötétebbé tehetik a kezelt bőrfelületet. Először egy kevésbé szembetűnő helyen érdemes tisztítani, ahol meggyőződhetünk, hogy a tisztítás nem hagy nem kívánt nyomokat. Folttisztító szerek nem alkalmasak a bőrtermékek tisztítására. 

A táskatest külső mérete: 26,5 cm x 32 cm x 8 cm

További információk

Szín

, , , ,

Válassz pántot

, , ,

Kellék

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.