Variálható táska hátizsák, oldaltáska szett monokróm – piramis táska

154 900 Ft174 900 Ft

Kedves Vásárlónk,

Hiszünk a fentartható, örök darabokban. Legtöbb termékünkből csak néhány darabot tartunk raktáron, egyedi megrendelést követően készítjük őket. Természetesen igyekszünk minél előbb kiszállítani a megrendeléseket, azonban a megnövekedett rendelésszámok miatt előfordulhat, hogy a gyártási idő 10-15 munkanapot is igénybe vehet a szállítást megelőzően.

Amennyiben sürgős a megrendelésed, kérünk, mindenképp vedd fel velünk a kapcsolatot.

Köszönjük!

Bogi&Tomi

VENGRU

Leírás

Variálható táska hátizsák, oldaltáska szett tavasz – piramis táska

Variálható táska hátizsák, oldaltáska szett tavasz – piramis táska. Az elején található cipzárakkal egy külön kiegészítő elem, egy paneltáska is illeszthető az alaptáskához, ami által teljesen megváltozik a külleme.   

A piramis táska a márka legkülönlegesebb és legjobban alakítható alap fazonja. Egy igazi kettő az egyben darab. A bőr pántok cserélhetők a táskán, így ez a fazon lehet hátizsák vagy oldaltáska is. Ezek a cserélhető pántok kompatibilisek a paneltáskákkal is, így ahhoz pluszban már nincs szükség külön hátizsák- illetve keresztpántra. A táska kérhető magában, pántok nélkül is, vagy minden pánttal, ami a táska színével megegyező 1 db keresztpántot és 1 pár hátizsákpántot jelenti. 

A terméknél kiválasztható, milyen színű kellékkel legyen elkészítve. Jelenleg arany és ezüst kellékekkel rendelhető a táska. 

A táska prémium minőségű olasz bőrből készült, magyar bőrdíszműves szakemberek keze munkája, kis szériában készített bőrtermék.   

Belül 1 db cipzáras zseb az értékeknek és 2 db rávarrott zseb található. A táska bélése vízlepergető textilbélés, teteje fémcipzárral záródik, a plusz pántok hossza állítható. A kellékek hazai gyártású, magas minőségű fémcipzárak és prémium olasz fémkellékek. Vágott szélek, kézzel festett széleldolgozások.   

A táskatest külső mérete: 26,5 cm x 32 cm x 8 cm 

A TERMÉKHEZ KÜLÖN RENDELHETŐ: VENGRU PANELTÁSKA

Egy külön kistáska, az alaptáskákon plusz zsebként, vagy díszítőelemként is funkcionál. 

A paneltáskák hordhatók mini hátizsákként, övtáskaként, kis válltáskaként vagy akár pánt nélkül is. A paneltáskák az összes Vengru alaptáskával kompatibilisek. Ez a kistáska bélésbőrrel bélelt.     

A paneltáskához és piramis táskához külön rendelhető kiegészítők:    

  • Keresztpánt a piramis táskához és paneltáskához is, 
  • Lánc a piramis táskához és paneltáskához is, 
  • Hátizsákpánt a piramis táskához és paneltáskához is, 
  • Övpánt a paneltáskához, 
  • Plusz Paneltáska a piramis táskához, 
  • Plusz Panelzseb a piramis táskához 

Ez az egyedi bőr táska paneltáska nélkül is megvásárolható, valamint csak paneltáska vásárlására is van lehetőség. Ezt a tervezőprogramon belül tudod beállítani.  

Vásárláskor a tervezőoldalra navigálunk, ahol még bármelyik fazonon kedved szerint alakíthatsz. 

Amennyiben elakadnál és segítségre lenne szükséged, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot! 

 TErmékápolás, tisztítás  

Az eredeti bőr természetes anyag, melynek jellegzetessége, hogy az idő előrehaladtával karaktere változhat. A használatból eredően eredeti bőr termékeink külseje patinássá válhat, ami egyedi voltát hangsúlyozza. Általánosságban az eredeti bőrből készült termékek mérsékelt tisztítást igényelnek. A szennyeződések többsége könnyedén eltávolítható egy puha, nedves törlőkendővel.  Néhány puha bőrből készült terméket speciálisan erre a célra készült ápoló krémmel is kezelhetünk. Mindig megfelelő színű ápoló krémet vásároljunk, és csak a használati utasításnak megfelelően használjuk. Az ápoló krémek, spray-k sötétebbé tehetik a kezelt bőrfelületet. Először egy kevésbé szembetűnő helyen érdemes tisztítani, ahol meggyőződhetünk, hogy a tisztítás nem hagy nem kívánt nyomokat. Folttisztító szerek nem alkalmasak a bőrtermékek tisztítására. 

A táskatest külső mérete: 26,5 cm x 32 cm x 8 cm

További információk

Base bags\'s colors

Barna, Fekete, Homok, Kék, Rozé

Paneltáska szín

Burgundi, Fekete, Homok, Kék, Rozé

Válassz pántot

, ,

Kellék

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.