Akció!

Púder rózsaszín designer övtáska

23 900 Ft 11 950 Ft

Leírás

VENGRU Púder rózsaszín designer övtáska

Egyedi bőr púder rózsaszín designer övtáska. Minimál övtáska, púder rózsaszín színben. Kézi készítésű, kisszériás termék. 103×3 cm bőr öv tartozik a táskához. Alapanyaga prémium minőségű olasz marhabőr. Mérete: 12×19 cm

Klasszikus, örök darab, egyszerre elegáns megjelenésű, és praktikus. Az öv külön is hordható..

A táska prémium minőségű olasz bőrből készült, magyar bőrdíszműves szakemberek keze munkája, kis szériában készített bőrtermék. ,  Kézi készítésű, kisszériás termék.

A kellékek hazai gyártású, magas minőségű fémcipzárak és prémium olasz fémkellékek.

Ha egyedi színkombinációt keresel, a terméket a tervezőoldalunkon is van lehetőséged kialakítani, saját stílusodnak megfelelően. Ebben az esetben vásárláskor a tervezőoldalra navigálunk, ahol még bármelyik fazonon kedved szerint alakíthatsz.

Amennyiben elakadnál és segítségre lenne szükséged, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!

Termékápolás, tisztítás

Az eredeti bőr természetes anyag, melynek jellegzetessége, hogy az idő előrehaladtával karaktere változhat. A használatból eredően eredeti bőr termékeink külseje patinássá válhat, ami egyedi voltát hangsúlyozza.

Általánosságban az eredeti bőrből készült termékek mérsékelt tisztítást igényelnek. A szennyeződések többsége könnyedén eltávolítható egy puha, nedves törlőkendővel. Néhány puha bőrből készült terméket speciálisan erre a célra készült ápoló krémmel is kezelhetünk. Mindig megfelelő színű ápoló krémet vásároljunk, és csak a használati utasításnak megfelelően használjuk. Az ápoló krémek, spray-k sötétebbé tehetik a kezelt bőrfelületet. Először egy kevésbé szembetűnő helyen érdemes tisztítani, ahol meggyőződhetünk, hogy a tisztítás nem hagy nem kívánt nyomokat. Folttisztító szerek nem alkalmasak a bőrtermékek tisztítására.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.