Akció!

Narancssárga kígyómintás kistáska lánccal

35 900 Ft 21 540 Ft

1 készleten

Leírás

VENGRU Narancssárga kígyómintás kistáska lánccal

Egyedi bőr Narancssárga kígyómintás kistáska, designer táska. Kézi készítésű, kisszériás termék. 100 cm lánc tartozik a táskához. Alapanyaga prémium minőségű olasz marhabőr. Mérete:

A táskán kívül és belül is található zseb.

A táska prémium minőségű olasz bőrből készült, magyar bőrdíszműves szakemberek keze munkája, kis szériában készített bőrtermék. ,  Kézi készítésű, kisszériás termék.

A kellékek hazai gyártású, magas minőségű fémcipzárak és prémium olasz fémkellékek.

Amennyiben elakadnál és segítségre lenne szükséged, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!

Termékápolás, tisztítás

Az eredeti bőr természetes anyag, melynek jellegzetessége, hogy az idő előrehaladtával karaktere változhat. A használatból eredően eredeti bőr termékeink külseje patinássá válhat, ami egyedi voltát hangsúlyozza.

Általánosságban az eredeti bőrből készült termékek mérsékelt tisztítást igényelnek. A szennyeződések többsége könnyedén eltávolítható egy puha, nedves törlőkendővel. Néhány puha bőrből készült terméket speciálisan erre a célra készült ápoló krémmel is kezelhetünk. Mindig megfelelő színű ápoló krémet vásároljunk, és csak a használati utasításnak megfelelően használjuk. Az ápoló krémek, spray-k sötétebbé tehetik a kezelt bőrfelületet. Először egy kevésbé szembetűnő helyen érdemes tisztítani, ahol meggyőződhetünk, hogy a tisztítás nem hagy nem kívánt nyomokat. Folttisztító szerek nem alkalmasak a bőrtermékek tisztítására.
Ha még nem tennéd, kövess minket az instagramon ahol mindig a legfrisebb információkat találhatod meg rólunk!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.