V3 Bézs vászontáska homok krokodil mintás zsebtáskával

129 174 

Táskáink megrendelésre készülnek, a rendeléstől számított 10-15 munkanapon belül kerülnek feladásra. 

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

V3 VARIÁLHATÓ VÁSZON SHOPPER  

Bézs vászon shopper. A melegebb időszakhoz, utazáshoz remekül passzoló kényelmes darab, friss, stílusos és variálható. Erős vászonból, strapabíró bőrfüllel, kézzel készült táska. A vevői igények és visszajelzések maximális figyelembevételével alakítottuk ki. Záródása felső fémcipzárral biztosított, egyterű belsejében egy lapos zseb található. A táskához egy plusz bőrből készült zsebtáska is csatlakoztatható. A zsebtáska hordható kézben borítéktáskaként, vagy akár övvel együtt övtáskának. 

Ehhez a vászon shopperhez a képen látható zsebtáska  tartozik. Cserélgesd, variáld a stílusokat. Találd meg a webshopunkon kedvenced és csatlakoztasd a shopperhez! 

A kis shopper táskatest külső mérete: 29 cm x 33 cm x 18 cm, cipzár hossza: 45cm 

A nagy shopper táskatest külső mérete: 40 cm x 42 cm x 16 cm, cipzár hossza: 55cm 

Vállpánt hossza: 60cm 

Termékápolás, tisztítás 

A terméket ne mossa ki! A vászon tisztítható kímélő kárpittisztító szerekkel. A táska bőr részeinek tisztításához elegendő egy puha, nedves törlőkendő. Speciálisan erre a célra készült ápoló krémmel is kezelhetjük a bőrfelületeket. Mindig megfelelő színű ápoló krémet vásároljunk, és csak a használati utasításnak megfelelően használjuk! 

 V3 VARIÁLHATÓ ZSEBTÁSKA 

Variálható zsebtáska, többféle színben. Praktikus, letisztult kiegészítője lehet bármelyik női gardróbnak. Egyszerű formája biztosítja, hogy a legszükségesebb tárgyaid könnyedén előkaphasd belőle. A kistáska hordható kézben borítéktáskaként, vagy akár övvel együtt övtáskának. 

A zsebtáska külső mérete: 24 cm x 19 cm, cipzár hossza: 19cm. 

A táska 4cm széles övre fűzhető. 

Termékápolás, tisztítás 

Az eredeti bőr természetes anyag, melynek jellegzetessége, hogy az idő előrehaladtával karaktere változhat. A használatból eredően eredeti bőr termékeink külseje patinássá válhat, ami egyedi voltát hangsúlyozza. Általánosságban az eredeti bőrből készült termékek mérsékelt tisztítást igényelnek. A szennyeződések többsége könnyedén eltávolítható egy puha, nedves törlőkendővel.  Néhány puha bőrből készült terméket speciálisan erre a célra készült ápoló krémmel is kezelhetünk. Mindig megfelelő színű ápoló krémet vásároljunk, és csak a használati utasításnak megfelelően használjuk. Az ápoló krémek, spray-k sötétebbé tehetik a kezelt bőrfelületet. Először egy kevésbé szembetűnő helyen érdemes tisztítani, ahol meggyőződhetünk, hogy a tisztítás nem hagy nem kívánt nyomokat. Folttisztító szerek nem alkalmasak a bőrtermékek tisztítására. 

További információk

Méret

Kis vászon shopper zsebtáskával, Kis vászon shopper zsebtáskával és övvel, Nagy vászon shopper zsebtáskával, Nagy vászon shopper zsebtáskával és övvel

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.