Akció!

Fekete designer övtáska

23 900 Ft 11 950 Ft

Leírás

VENGRU fekete designer övtáska

Egyedi bőr fekete designer övtáska. Minimál övtáska, fekete színben. Kézi készítésű, kisszériás termék. 103×3 cm bőr öv tartozik a táskához. Alapanyaga prémium minőségű olasz marhabőr. Mérete: 12×19 cm

Klasszikus, örök darab, egyszerre elegáns megjelenésű, és praktikus. Az öv külön is hordható..

A táska prémium minőségű olasz bőrből készült, magyar bőrdíszműves szakemberek keze munkája, kis szériában készített bőrtermék. ,  Kézi készítésű, kisszériás termék.

A kellékek hazai gyártású, magas minőségű fémcipzárak és prémium olasz fémkellékek.

Ha egyedi színkombinációt keresel, a terméket a tervezőoldalunkon is van lehetőséged kialakítani, saját stílusodnak megfelelően. Ebben az esetben vásárláskor a tervezőoldalra navigálunk, ahol még bármelyik fazonon kedved szerint alakíthatsz.

Amennyiben elakadnál és segítségre lenne szükséged, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!

Termékápolás, tisztítás

Az eredeti bőr természetes anyag, melynek jellegzetessége, hogy az idő előrehaladtával karaktere változhat. A használatból eredően eredeti bőr termékeink külseje patinássá válhat, ami egyedi voltát hangsúlyozza.

Általánosságban az eredeti bőrből készült termékek mérsékelt tisztítást igényelnek. A szennyeződések többsége könnyedén eltávolítható egy puha, nedves törlőkendővel. Néhány puha bőrből készült terméket speciálisan erre a célra készült ápoló krémmel is kezelhetünk. Mindig megfelelő színű ápoló krémet vásároljunk, és csak a használati utasításnak megfelelően használjuk. Az ápoló krémek, spray-k sötétebbé tehetik a kezelt bőrfelületet. Először egy kevésbé szembetűnő helyen érdemes tisztítani, ahol meggyőződhetünk, hogy a tisztítás nem hagy nem kívánt nyomokat. Folttisztító szerek nem alkalmasak a bőrtermékek tisztítására.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.