Hátizsák narancs kígyó panellel – fekete, 122 700 Ft

A termék limitált darabszámban érhető el, így üzenetben rendelhető!

Rendeléskor az alábbi cikkszámot kérjük feltüntetni az üzenetben: VEN-19AW5123

Leírás

A VENGRU hátizsák

Egyedi bőr hátizsák. Klasszikus, örök darab, egyszerre elegáns megjelenésű, praktikus és kényelmes. A bőr vállszíjak ergonomikus kialakításúak és idővel idomulnak a viselője testéhez.   

A táska prémium minőségű olasz bőrből készült, magyar bőrdíszműves szakemberek keze munkája, kis szériában készített bőrtermék.  

 Belül 1 db beépített, szivacsozott laptop tok található, egy maximum 13” laptopnak, 1 db cipzáras zseb az értékeknek és 2 db rávarrott zseb. A táska bélése vízlepergető textilbélés, teteje fémcipzárral záródik, a pántok hossza állítható. A kellékek hazai gyártású, magas minőségű fémcipzárak és prémium olasz fémkellékek. Vágott szélek, kézzel festett széleldolgozások.  

A táska külső mérete: 41 cm x 29 cm x 10 cm  

 A Vengru egyedi bőr hátizsák variálható, az elején található cipzárakkal egy külön kiegészítő elem, akár egy paneltáska is illeszthető az alap táskához, ami által teljesen megváltozik a külleme.  

 A Vengru paneltáska

Díszítőelem, plusz zsebként, vagy egy külön kis táskaként is funkcionál.  

A paneltáskák hordhatók mini hátizsákként, övtáskaként, kis válltáskaként vagy akár pánt nélkül is. A paneltáskák az összes VENGRU alaptáskával kompatibilisek. Ez a kistáska bélésbőrrel bélelt.  

Ehhez a szetthez egy lánc tartozik, amivel külön oldaltáskaként hordhatod paneltáskádat.  

A Paneltáskához külön rendelhető kiegészítők:   

  • Keresztpánt, 
  • Lánc, 
  • Hátizsákpánt, 
  • Övpánt,  
  • Plusz Paneltáska,  
  • Plusz Panelzseb. 

Az egyedi bőr hátizsák paneltáska nélkül is megvásárolható, valamint csak paneltáska vásárlására is van lehetőség. Ezt a tervezőprogramon belül tudod beállítani. 

 Vásárláskor a tervezőoldalra navigálunk, ahol még bármelyik fazonon kedved szerint alakíthatsz.

Amennyiben elakadnál és segítségre lenne szükséged, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!

Termékápolás, tisztítás 

Az eredeti bőr természetes anyag, melynek jellegzetessége, hogy az idő előrehaladtával
karaktere változhat. A használatból eredően eredeti bőr termékeink külseje patinássá válhat, ami egyedi voltát hangsúlyozza. Általánosságban az eredeti bőrből készült
termékek mérsékelt tisztítást igényelnek. A szennyeződések többsége könnyedén eltávolítható egy puha, nedves törlőkendővel. 

Néhány puha bőrből készült terméket speciálisan erre a célra készült ápoló krémmel is kezelhetünk. Mindig megfelelő színű ápoló krémet vásároljunk, és csak
a használati utasításnak megfelelően használjuk. Az ápoló krémek, spray-k sötétebbé tehetik a kezelt bőrfelületet. Először egy kevésbé szembetűnő helyen érdemes tisztítani,

ahol meggyőződhetünk, hogy a tisztítás nem hagy nem kívánt nyomokat. Folttisztító szerek nem alkalmasak a bőrtermékek tisztítására. 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hátizsák narancs kígyó panellel – fekete, 122 700 Ft” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük