Egyedi bőr design pénztárca, lakk – nagy

35 900 Ft

1 készleten

Leírás

Egyedi bőr Design pénztárca, lakk – nagy

A VENGRU egyedi bőr design pénztárca lakk 100% marhabőrből készül, belső része textil béléssel van bevonva.
A belső rész 4 részre van felosztva, ebből az egyik rész az aprótartó, ami fém cipzárral zárható. Belső két oldalán 4-4 kártyatartó zseb található.

Alapanyag: prémium minőségű vízlepergető olasz marhabőr

Mérete: 20x10x3 cm

A VENGRU egyedi bőr design pénztárca kis szériában készített bőrtermék, hazai bőrdíszművesek keze munkája.

Amennyiben más színkombinációt keresel, tervező programunkban teljesen saját stílusodra alakítható. Tervezd meg, mi pedig elkészítjük számodra!

Amennyiben elakadnál és segítségre lenne szükséged, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!

 Termékápolás, tisztítás

Az eredeti bőr természetes anyag, melynek jellegzetessége, hogy az idő előrehaladtával karaktere változhat. A használatból eredően eredeti bőr termékeink külseje patinássá válhat, ami egyedi voltát hangsúlyozza. Általánosságban az eredeti bőrből készült termékek mérsékelt tisztítást igényelnek. A szennyeződések többsége könnyedén eltávolítható egy puha, nedves törlőkendővel. Néhány puha bőrből készült terméket speciálisan erre a célra készült ápoló krémmel is kezelhetünk. Mindig megfelelő színű ápoló krémet vásároljunk, és csak a használati utasításnak megfelelően használjuk. Az ápoló krémek, spray-k sötétebbé tehetik a kezelt bőrfelületet. Először egy kevésbé szembetűnő helyen érdemes tisztítani, ahol meggyőződhetünk, hogy a tisztítás nem hagy nem kívánt nyomokat. Folttisztító szerek nem alkalmasak a bőrtermékek tisztítására.

További információk

szín

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.